Æblebradepandekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Dryp dem med citronsaft.
Rør smør og sukker godt. Æggeblommer og vanillesukker røres i. Pisk hviderne stive og vendes i dejen sammen med mel, bagepulver og mælk. Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 30x40 cm. Stik æblebådene skråt ned i dejen (det skal være tæt). Drys med perlesukker. Bag kagen på midterste rille i ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 70010 gange,
og udskrevet 2708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Lajla - 2017-03-27 17:28:06 Den er virkelig god. Lavede den som den står i opskriften, uden kanel. Den dejlige æblesmag skal efter min mening ikke blandes med kanel. tami - 2013-01-05 13:37:25 Pas på med for meget kanel,, det er usundt for børnene :) anonym - 2010-01-21 11:55:40 prøv med lidt marsipan revet kanel og sukker og nødder Lene - 2008-03-27 16:54:53 Rigtig dejlig kage kom 4 spiseskefulde kanel i for børnenes skyld;-) Frank - 2008-02-11 15:46:36 God idé med kanel i dejen. Det giver lige et løft. Prøv at rive lidt marcipan hen over sammen med sukker og kanel. Så er det luksusudgaven Nina - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god kage. Folk er vilde med den! Jeg puttede 2 spsk. kanel i dejen, og dryssede den med kanel og perlesukker. Det gav den en rigtig god smag. :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne