Bradepandekage – Mosters

Bradepandekage – Mosters, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
500 g.sukker
4 æg
400 g.hvedemel
 tsk.bagepulver
3 tsk.vanillesukker
6 spsk.kakao
 dl.mælk
 dl.kogende vand
 
 Smørcreme:
125 g.flormelis
 kogende vand
250 g.smør
 
Opskrift:
Smør og sukker røres hvidt og æggene tilsættes lidt efter lidt. Mel, bagepulver, vanillesukker og kakao blandes og tilsættes skiftevis med mælken. Tilsidst tilsættes det kogende vand.

Kagen bages i en lille bradepande (ca. 35x25 cm) ved 175 i ca. 1 time.

Smørcremen laves ved at røre flormelis med kogende vand til almindelig glasur. Det bløde smør piskes i glasuren lidt efter lidt. Cremen bliver blød og meget luftig.

Når kagen er kold, flækkes den og lægges sammen med smørcremen.





karakterer:
Opskriften er vist 31120 gange,
og udskrevet 523 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu