Bradepandekage – Mosters
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres hvidt og æggene tilsættes lidt efter lidt. Mel, bagepulver, vanillesukker og kakao blandes og tilsættes skiftevis med mælken. Tilsidst tilsættes det kogende vand.
Kagen bages i en lille bradepande (ca. 35x25 cm) ved 175 i ca. 1 time. Smørcremen laves ved at røre flormelis med kogende vand til almindelig glasur. Det bløde smør piskes i glasuren lidt efter lidt. Cremen bliver blød og meget luftig. Når kagen er kold, flækkes den og lægges sammen med smørcremen. |
|
Opskriften er vist 31120 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne