Græskarsuppe med aioli og bruchetta
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Græskaret rengøres for skind og kerner og skæres i grove stykker sammen med hvidløg, som er pillet i fed. Det hele vendes med lidt olivenolie. Kommes i et ildfast fad og tilsluttes med sølvpapir, bages ved svag varme i ca. 30 minutter.
I en gryde koges vin og fond ind og tilsættes græskaret, som koges mørt. Tilsmages med salt, peber og revet ingefær. Blendes glat med kolde smør terninger. Aioli: æg blomme, eddike og hvidløg kommes i et litermål, og olien hældes forsigtigt i, så det lægger sig på overfladen. En stavblender stikkes i og man blender forsigtigt fra bunden og op så den samler sig. Flutes smøres med tappernade og bages sprød i ovnen. Serveres i dyb tallerken med aioli og brød a part. |
|
Opskriften er vist 16091 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne