Oksemørbrad med bagte rod frugter

Oksemørbrad med bagte rod frugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.blandede rodfrugter (gulerod, selleri, pastinak etc.)
100 g.smør
 salt
 peber
2 tournedos af oksemørbrad
4 skiverserranoskinke
2.5 dl.Kalvefond
½ dl.Balsamicoeddike
50 g.smør
 
Opskrift:
Rodfrugterne skrælles og skæres i passende stykker, f.eks. 3 x 1cm. Bages i ovnen med smør, salt og peber i fad med alufolie over i ca. 20 minutter. Balsamico reduceres i gryde, og fonden kommes ved. Koges ind til passende konsistens. Kold smør i terninger piskes i for smag og konsistens. Kødet steges efter eget valg, og skinken bages sprød i ovnen.

Anrettes på tallerken med rodfrugter nederst, kødet på og skinken på som ”sejl”. Saucen hældes omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 25880 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu