Oksemørbrad med bagte rod frugter
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Rodfrugterne skrælles og skæres i passende stykker, f.eks. 3 x 1cm. Bages i ovnen med smør, salt og peber i fad med alufolie over i ca. 20 minutter. Balsamico reduceres i gryde, og fonden kommes ved. Koges ind til passende konsistens. Kold smør i terninger piskes i for smag og konsistens. Kødet steges efter eget valg, og skinken bages sprød i ovnen.
Anrettes på tallerken med rodfrugter nederst, kødet på og skinken på som ”sejl”. Saucen hældes omkring. |
|
Opskriften er vist 25947 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne