Grillet duebryst med tomatrisotto
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Duebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg og hvidløg hakkes fint, og kommes i gryde med varm olivenolie sauteres let og risende kommes ved og vendes rundt væsken kommes ved over 4 gange under konstant omrøring, koges til risende er al dente. Tomat, parmesan og salt& peber kommes ved. Duebrysterne afduppes og grilles til rosarød. Svampene ristes hårdt i olie med hakket skalotteløg og frisk timian.
|
|
Opskriften er vist 17059 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-05-15 00:18:28 500 gr. risotto ris er nok til et helt regiment, beregn ca. 50-60 gr. ris pr person. brug kogende grøntssagsboulion i stedet, og tilsæt det nænsomt og jævnligt knap 1/2 time, så får du også en cremet risotto. Hold øje med det hvert 2. minut, og tilsæt mere boulion/hvidvin hele tiden. Tilsæt evt. høvlet os (gerne stærk) til sidst og lad det smelte i risotten. Tilføj lidt mere boulion/hvidvin, hvis den bliver for tør. Det må den ikke være. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne