Mørbrad i flødepaprika
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Afpuds mørbraden og skær den i 2-3 cm. pæne skiver og vend dem i salt peber og mel.
Skær spækket i små terninger og rist det gyldent Tag det af panden og gem det til at drysse over retten. Brun mørbradbøfferne på begge sider i fedtet fra spækket. Tag dem af. Skær løgene i store skiver og rist dem på panden 3-4 minutter sammen med de rensede champignon og peberfrugtterninger. Tilsæt paprika, hæld vandet på og lad det koge op. Kom bøfferne tilbage i panden og hæld fløden over. Land retten simre under låg i 25 minutter. Smag til med salt og peber. Server med en god kartoffelmos og evt lidt salat. Hertil passer en let, ikke for tør rødvin eller øl. |
|
Opskriften er vist 137044 gange,
og udskrevet 7705 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (98 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2009-04-24 13:34:14 jeg bruge madlavningsfløde så er den ikke så fed. Tina Marina - 2008-02-16 08:23:08 Det er rigtig god hans og grethe - 2007-02-22 21:28:42 den kan fryses, og divideres med to Rie2006 - 2007-01-29 00:41:56 Rigtig god og lækker Jamie Møller - 2007-01-19 19:37:35 Smagte rigtig dejligt! Havde ikke låg til panden, så lod den stå uden. Dog var det på lidt for lavt blus i starten (3), satte den op til 4-5 og gav den 10 min mere. Desværre "forsvandt" sovsen, formentlig ind i kødet. Men det ved jeg til næste gang, at det ikke skal stå for længe. Det var vel problemet? cmj - 2005-01-01 01:01:01 kan retten fryses?? vi er nemlig kun 2... Per - 2005-01-01 01:01:01 Tænkte vist også mest på om de skulle være hele, halve, kvarte eller i skiver, jeg valgte skiver Anqelie - 2005-01-01 01:01:01 Lækker og hurtig at lave, når en har travlt Hej Per - 2005-01-01 01:01:01 Der står i opskriften, at du skal riste champignionerne sammen med løgene. Fløde jævner saucen Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Er god og nem at tilberede til mange ting Per - 2005-01-01 01:01:01 Der stod ikke hvad der skulle gøres med champignonerne men jeg skar dem i skiver, jeg jævnede også saucen med lidt majsstivelse rørt op med vand. Lisbet P. - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig god opskrift, som også er god med ris til berith - 2005-01-01 01:01:01 hurtig at lave og bare god Ole - 2005-01-01 01:01:01 Smager super godt til bagt kartoffelmos. Jytte - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig god ret der nemt kan server ris til. laila - 2005-01-01 01:01:01 smager dejligt og er let & hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne