Mørbrad i fad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i 8 stykker, efter den er afpudset. Bank dem let med håndryggen og krydr dem på begge sider med salt og peber.
Skær auberginen i tynde skiver og drys dem med salt på begge sider. Lad dem trække i 15 min. Skyl derefter saltet af og dup dem tørre. Skær roden af champignonerne, læg dem i et dørslag og skyl dem godt. Del dem ud til kvarte. Varm smør og olie og brun mørbraderne godt. Tag dem over på et fad og rist champignonerne i samme fedtstof ved stærk varme. Tag dem af og rist til sidst aubergineskiverne. Kog panden af med citronsaften og læg bøfferne ned i saucen. Pres hvidløg på og lad retten simre i 20 min. Server med kartoffelmos og giv grøn salat til med løg, oliven samt en let dressing. Hertil passer en tør hvidvin eller øl. |
|
Opskriften er vist 37986 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-18 10:00:09 Retten lyder spændende. Kan nogen fortælle mig om det skal være tomat- eller citronsaft. Der er fejl i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne