Mørbrad i appelsinsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Den afpudsede mørbrad skæres i 2-3 cm. tykke skiver, der bankes i hånden og brunes i smør. Krydres med ingefær, salt og peber. Hold kødet varmt i et fad.
Kog panden af med appelsinsaft, bouillon og fløde. Pres hvidløg over og smag saucen til. Jævnes evt. med lidt ekstra fløde. Hæld lidt af saucen over mørbradstykkerne. Hold resten varmt. Tilbehør: Kog risene. Kom en lille klat smør og den smørdampede, grofthakkede spinat i. Tryk ris/spinat blandingen ud i små toppe fra smørsmurt kop eller form, og vend den ud med et snuptag. Anrettes ved siden af kødet. Lad de rensede courgetter snurre svagt i lidt smør tilsat lidt bouillon. Serveres drysset med lidt friskhakket persille. Hertil en let rødvin eller rose. |
|
Opskriften er vist 28536 gange,
og udskrevet 838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer HC - 2012-04-13 20:07:21 Meget fin ret - der står ikke rigtig noget om mængden af fløde, men den kunne sagtens klare et par deciliter :-) Hvis man er lidt påpasselig med ikke at overstege kødet, så er rettet rigtig god :-) Det skal dog lige siges at jeg sprang over spinat og courgetter. Bettina 1965 - 2011-01-07 15:11:17 Jeg lavede denne ret, efter opskriften igår, og jeg må nok lige sige at den var en total skuffelse :-( Denne ret er slet ikke god, slet, slet ikke. Vi måtte smide det hele ud, da det nærmest var uspiseligt. Ret ærgeligt. Ikke en ret jeg vil anbefale videre. Kan kun blive til et 1 tal, herfra... anonym - 2010-04-06 21:01:26 Jeg skulle bruge en kæmpe portion til mange mennesker og lavede mørbraden dagen før. Jeg lavede mere sovs end angivet, brunede kødet lidt og hældte det tilbage i sovsen og kogte det hele i en stor gryde i ca. 30 minutter. Risene blev tilsat gurkemeje, som giver en flot gul farve. Det blev rigtig godt duchess - 2005-01-01 01:01:01 brugte ikk fløde den blev god alligevel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne