Krydret mørbrad med ingefær
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraderne fri for sener og hinder. Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun mørbraderne i smørret ca. 4 minutter på hver side (8 minutter i alt).
Tilsæt vand, salt og koriander. Steg mørbraderne ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Sauce: Rør maizena sammen med creme fraiche og soja. Tilsæt hakket syltet ingefær, lidt ingefærlage, appelsinsaft og creme fraiche-blandingen til skyen. Kog saucen godt igennem. Vend bønnespirer og squash i tændstiktynde stave i saucen og varm den igennem. Smag til. Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen ved, og server med løse ris. |
|
Opskriften er vist 63319 gange,
og udskrevet 1215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Leif C - 2016-03-23 08:43:49 Når man nu skriver en kommentar om forkert angivelse af doseringen i opskriftern ville det være rart om i rettede det med det samme efter at have kontrolleret validiteten - det er jo ikke alle som læser de vedhæftede kommentarer. Leif C - 2016-03-05 10:43:07 Opskriften stammer fra Karolines Køkken/4 blot er her sneget en fejl ind idet der skal bruges 2spsk hakket syltet ingefær og ikke 2 tsk. Men en meget dejlig opskrift! Per - 2011-12-23 21:06:31 Som sovseglad dansker synes jeg der var for lidt sauce. Lizzie - 2010-01-24 17:15:37 Ja, det er en af Karoline opskrifterne. Den er fin. Marianne - 2005-01-01 01:01:01 En sublim smagsoplevelse. Lad dig ikke afskrække af, at der skal syltet, hallet ingefær og lage i denne ret. Det er det, der gør hele forskellen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne