Karinas mørbrad i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden skæres i 2-3 cm tykke skiver. Drysses med salt og peber. Brunes på panden i lidt olie. Lægges i et ildfast fad.
Baconen brunes på panden og drysses over. Panden koges af med fløde som hældes over kødet, revet ost drysses over. Sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. til osten er gylden. Serveres med ris og flutes og evt. en god salat. |
|
Opskriften er vist 106320 gange,
og udskrevet 2709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (53 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-30 18:45:31 WOW..... Den ret er "kongemad".... Den kan varmt anbefales at prøve... Jætten - 2009-12-20 21:44:48 Den er god, men den er fed. Jeg tilsætter gerne et halvt finstrimlet savoykål og lidt mælk for samvittighedens skyld Stance - 2009-11-19 18:39:01 Simpelhen bare for lækker ... hvidløg er et hit ... Hvis kigger sig lidt for kan man få mørbrad ret billig ;o) Lars - 2009-02-10 12:20:20 God og simpel opskrift - prøv evt. at skifte bacon ud med chorizo i tern og finthakkede hvidløg på panden, når mørbraden brunes. Studerende - 2008-09-29 18:32:20 Jeg har lidt svært ved at se hvordan en ret med mørbrad kan være en billig ret. birthe - 2007-09-06 13:02:21 er det piskefløde der skal bruges Saca - 2007-07-05 21:07:34 Dette er simpelthen bare vores livret... Kendte den dog i forvejen men du skal alligevel have 10 i karakter.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne