Blue chins
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær svinemørbraden i 1,5 cm tykke skiver, og steg skiverne i olie et par minutter på hver side med lidt salt.
Lad piskefløden koge op - skær osten i mindre stykker og smelt den i fløden. Lad det simre og tilsæt evt mælk, hvis sovsen bliver for tyk - godt med oregano og lidt peber. Kom den frosne spinat i en gryde, tilsæt lidt salt, og steg ved jævn varme, under omrøring, til den er gennemvarmet. Kog fettuccinen/pastaen (koges i 2 min.) Kog asparges (koges 2-3 min. - mest til pynt). Det gælder om at få tingene færdig på nogenlunde samme tidspunkt - men sørg for at pastaen serveres netop efter kogning - og lad ikke sovsen/mørbraden stå for længe uden tilsætning af mælk. Servers i portionsanretninger. Asparges ligges på "siden" med et par skiver "sammenrullet" Parmaskinke. |
|
Opskriften er vist 44668 gange,
og udskrevet 791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2014-08-25 11:54:28 Sovsen er god, men meget kraftig. Jeg kom mere fløde og mælk i, samt jævnede til sidst. Resten af opskriften er ikke noget videre Bodil ,Kbvhn - 2010-06-21 12:58:15 God variation af mørdbradret, men obs at sovsen med den angivne mængde Danablue, bliver ret salt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne