Helstegt svinemørbrad med salat, svampe og avocado-mousse

Helstegt svinemørbrad med salat, svampe og avocado-mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Helstegt svinemørbrad med salat, svampe og avocado-mousse, billede 4 Helstegt svinemørbrad med salat, svampe og avocado-mousse, billede 1 Helstegt svinemørbrad med salat, svampe og avocado-mousse, billede 2 Helstegt svinemørbrad med salat, svampe og avocado-mousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Avocado-mousse:
1 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Rucolasalat
50 gram Radicchio rosso, salat Et hoved Radicchio rosso vejer ca. 300 gram.
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
250 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Opskrift:
Svinemørbraden krydres med salt og peber og brunes på alle 4 sider på en pande. Herefter steger den færdig i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 min.

Champignon renses og brunes på en pande med spray af olie – og kan evt. lægges ved svinemørbraden i ovnen.

Avocado halveres, stenen fjernes og kødet tages ud af skallen og moses med en gaffel. Avocado, citronsaft, fromage frais, salt og peber blandes godt i en skål med en gaffel.

Rucola- og radicchio salat skylles, tørres og rives i mindre stykker. Salaten blandes med broccoli og asparges i mindre stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 140146 gange,
og udskrevet 4500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8656 (2060 kcal)
KJ pr. Pers. 2164 (515 kcal)
Vægt ialt 2810 gram
Vægt pr. Pers. 702 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 308 KJ (73 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-28 15:01:02
Hvad skal der mon gøres ved de grønne asparges og Broccolæien ?? Er det meningen de skal spises rå ?? skal de koges eller blanceres eller måske skal det være fra Glas ???? Det er vist ikke helt ligemeget - Vel ???

  -   2008-05-02 12:37:46
Tilbehør: kartofler el brød.