Helstegt svinemørbrad på pande
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden afpudses for sener og fedt. Steges på panden i 2 spsk. margarine i ca. 20-25 minutter. Lad mørbraden hvile i 10 minutter inden den skæres ud i tynde skiver.
Grøntsagerne renses. Aubergine og squash halveres og skæres på tværs. Forårsløgene skæres i skiver. Savoykålebladende lægges oven på hinanden og skæres i tynde strimler. Varm margarine op i en tykbundet pandet. Når margarine er bruset af hældes grøntsagerne på panden. Hvidløgene presses udover grøntsager og tomatkoncentrat tilsættes og blandes godt med grøntsagerne. Svitses i ca. 5-10 minutter. Drys lidt salt over lige inden grøntsagerne tages af panden. Serveres med hjemmelavede kartoffelbåde og groft brød. Mørbraden kan erstattes med skinkemignon eller skinkeculotte. |
|
Opskriften er vist 254154 gange,
og udskrevet 2853 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-20 17:07:03 Rigtig god opskrift på hurtig og god mad Per - 2008-01-13 22:14:55 I stedet for savoykål kan bruges hvidkål. Per - 2008-01-13 19:31:27 Vi glemte den koncentreret tomatpastaen på billedet eller det er jo nok nærmer koncentreret tomatpure 1 lille dåse på 70 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne