Røget unghane med skysauce
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Unghane Indsendt : Red : |
|
|
Unghanen steges i ovn ved 180 grader C, i ca. 1 time og trækker yderligere 30 minutter.
Sauce: Fonden koges godt igennem og smages til med madeira. Jævnes med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Krydres med salt og peber. Grønsager: Grønsagerne renses og skæres i julienne (fine strimler), dampes i smør og salt i ca. 3 minutter, under låg. De skal stadig være sprøde. Kartofler: Kartoflerne koges med skræl på i saltet vand til de er møre. Pilles og holdes varme. Anretning: Brystet skæres i tynde skiver og anrettes sammen med lår og vinger på en varm tallerken. Læg de sprøde grønsager omkring, sammen med saucen og kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 11801 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne