Mexicansk entrecôte med guacamole og gratinerede nachos
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Avocado skrælles og stenen fjernes. Kødet moses med en gaffel sammen med koriander, hvidløg og limesaft. Smages til med salt og peber. Entrecôte vendes i lidt olie som er rørt op med grillkrydderiet. Steges på tør pande ca. 3-4 min på hver side. Stilles til side et lunt sted for at trække yderligere 6 min. Nachos fordeles på ildfast fad og drysses med osten. Gratineres i ovnen til osten er gyldenbrun.
|
|
Opskriften er vist 23009 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne