Entrecôte med choronsauce og stegte kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : |
|
|
Kartofler skrabes og koges i letsaltet vand. Vandet hældes fra og kartoflerne ristes gyldne på pande sammen med lidt timian.
Entrecôterne steges af på varm pande ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Krydres med salt og peber. Broccolien koges i letsaltet vand. Smørret smeltes, pulver hældes i under omrøring. Mælk tilsættes og tilsidst røres tomatkoncentrat i. Entrecôte anrettes med kartofler, sauce og broccoli. |
|
Opskriften er vist 19188 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne