Entrecôte med friteret majs og tomat sauce

Entrecôte med friteret majs og tomat sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 entrecôte á 150 g
1 ds.hakkede tomater
1 fedhvidløg, finthakket
 salt
 peber
 olie til stegning og fritering
50 g.hvedemel
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 spsk.olie
0.6 dl.øl, (stuetemperatur)
200 g.majskorn (optøet og afdryppet)
 
Opskrift:
I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i. Det hele røres godt sammen. Skal nu stå en time ved stuetemperatur.

I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne. Det koges godt igennem og krydres. I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden.

Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs. Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie. De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir.

Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min.

Det hele anrettes på tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 11065 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu