Entrecôte med rissoles-kartofler og squash
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne sættes over at koge. Koges 15 min og dryppes kogt af. Steg dem videre i panden til de er møre. Krydr med salt og peber.
I anden pande steges squashstave af sammen med hvidløg, timian og soltørrede tomater, derpå hældes mornaysaucen og det hele koges op. Bøfferne steges på begge sider ca. 3 minutter på hver side. Trækker yderligere et par min. |
|
Opskriften er vist 17320 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne