Flamberet entrecõte
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
Drys kødet med salt og peber. Lad smør og olie blive varmt på en pande. Steg kødet 2 minutter på hver side. Tag panden fra varmen. Hæld cognac på og flambér. Ryst panden let.
Serveringsforslag: server med råstegte kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 14813 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne