Flamberet entrecõte

Flamberet entrecõte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverentrecôte
 peber
 salt
3 spsk.smør
2 spsk.olie
½ dl.cognac
 
Opskrift:
Drys kødet med salt og peber. Lad smør og olie blive varmt på en pande. Steg kødet 2 minutter på hver side. Tag panden fra varmen. Hæld cognac på og flambér. Ryst panden let.

Serveringsforslag:
server med råstegte kartofler og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 14813 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu