Dobbelt entrecôte med barbecuesauce og råstegte kartofler

Dobbelt entrecôte med barbecuesauce og råstegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.entrecôte
 olie til stegning
 salt
 peber
100 g.løse majs
½ blomkål i mindre buketter
2 dl.barbecuesauce
1 dl.oksebouillon
400 g.kartofler, skrællet og skåret i både
 
Opskrift:
Kartoflerne steges i varm olie på pande til de er gyldne. Stilles i ovn og bages ved 180 grader i ca. 15 min, afhængig af tykkelse. Entrecôten krydres, steges på begge sider ca. 4-5 minutter på hver side. Stilles i ovn ved 180 grader i ca. 10 min. Trækker gerne 5 min. inden udskæring. Barbecuesauce og bouillon varmes. Blomkål koges i letsaltet vand til de er sprøde. Majsene steges af på pande med de kogte afdryppede blomkål. Krydres og serveres til kød, sauce og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 26760 gange,
og udskrevet 459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil prøve denne ret, derefter får den karakter,..