Dobbelt entrecôte med barbecuesauce og råstegte kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : |
|
|
Kartoflerne steges i varm olie på pande til de er gyldne. Stilles i ovn og bages ved 180 grader i ca. 15 min, afhængig af tykkelse. Entrecôten krydres, steges på begge sider ca. 4-5 minutter på hver side. Stilles i ovn ved 180 grader i ca. 10 min. Trækker gerne 5 min. inden udskæring. Barbecuesauce og bouillon varmes. Blomkål koges i letsaltet vand til de er sprøde. Majsene steges af på pande med de kogte afdryppede blomkål. Krydres og serveres til kød, sauce og kartofler.
|
|
Opskriften er vist 26760 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil prøve denne ret, derefter får den karakter,.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne