Entrecote som i Bordeaux
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med peber og evt. salt. Lad det trække op til en halv time.
Løg og hvidløg hakkes og svitses - kom altid først hvidløget på panden. Hæld rødvinen over og kog ind til en ønskede konsistens. Smag til med timian, salt og peber. Hold saucen varm. Steg hver entrecote i olivenolie 3 - 4 minutter på hver side. Stil dem fra på et forvarmet fad. Evt. oksemarv skæres i fire skiver og koges i letsaltet vand i tre minutter. Fiskes op og drypper af, og hver entrecote pyntes med en skive og persille. Saucen kan hældes over eller serveres for sig. I Frankrig serveres retten med pommes frites og grønærter vendt i (hvidløgs)smør eller tilsvarende grønne bønner, haricots verts og flütes. Rødvin er obligatorisk. |
|
Opskriften er vist 23528 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Skinken - 2013-01-06 00:34:19 Det var virkelig lækkert - jeg føjede lidt fløde til sovsen, ellers blev den for tynd og en efter min mening anelse for besk Jelena - 2007-10-01 12:51:51 Køder smager bedst hvis den først brunes på en varm, tør pande og så steges i smør... Henning Lanzarote - 2005-01-01 01:01:01 Skalotteløg - ikke løg Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Lydder meget lækkert, skal absolut prøves i aften,.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne