Entrecôte med gedeoste-polenta
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Entrecôte Maximum
Krydr entrecôterne med salt og peber og grill dem i ca. 4 min. på hver side. Flyt dem evt. lidt væk fra den stærkeste varme, når de har fået en pæn stegeskorpe.
Lad dem trække i ca. 10 min. før du serverer dem.
Grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver. Riv brødet groft og kom det i en ildfast form. Hak persille og hvidløg fint, tilsæt citronsaft og kom blandingen i en skål. Sæt formen med brød på grillen og lad det blive tørt og let gyldent. Lad brødet køle af og bland det i persilladen. Pensl svampene med olie og krydr dem med salt og peber. Grill svampene ca. 5 min. på hver side. Vend de grillede svampe med let hånd i persilladen og server dem straks. |
|
Opskriften er vist 19936 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer nejdullus - 2011-09-01 14:29:16 Det var dejligt med en polentaopskrift til! ...men stadig: Hvad blev der af gedeosten?? polrntaen er ikke rigt tilberedt. - 2010-02-26 14:03:11 Sæt 5 del vand over at koge med boluion, tilsæt en halv dåse hakkede tomater og 3-4 hvidløg, samt en halv dåse tomatpure. Kog det sammen, og tilføj langsomt og tilsæt ca. 1,5 del majsgryn og pisk kraftigt. Det bliver hurtigt tyk (ca. 3-4 minutter). Læg "dejen på bagepapir og afkøl. De næste par dage, kan der skæres skiver af polentaen og steges i en anelse olie på panden. Det bliver en anderledes sprød tilbehør, i stedet for kartoftler ris, pasta m.v., pas på du kan blive afhængig af det. Fordi når det er koldt - smager det lækkert i skiver med lidt salt ovenpå. Dog er der mange kulhydrater og kalorier i. Anni - 2009-03-04 15:17:06 Endelig troede jeg at ha fundet en opskrift med polenta m gedeost, så ja øv. Man må konstatere at opskrift og råvare ikke rigtig hænger sammen lmk - 2007-03-04 16:14:40 hvor er opskrift på gedeost polenta? sonja - 2005-01-01 01:01:01 prøv lige at skrive opskriften en gang mere, med det der hører til hh - 2005-01-01 01:01:01 hvor er gedeosten blevet af M. G. - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes ikke, at ingredienser og opskrift svarer til rettens navn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne