Entrecôte Maximum og grillede Porto Bello svampe
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
Entrecôte Maximum
Krydr entrecôterne med salt og peber og grill dem i ca. 4 min. på hver side. Flyt dem evt. lidt væk fra den stærkeste varme, når de har fået en pæn stegeskorpe.
Lad dem trække i ca. 10 min. før du serverer dem. Grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver. Riv brødet groft og kom det i en ildfast form. Hak persille og hvidløg fint, tilsæt citronsaft og kom blandingen i en skål. Sæt formen med brød på grillen og lad det blive tørt og let gyldent. Lad brødet køle af og bland det i persilladen. Pensl svampene med olie og krydr dem med salt og peber. Grill svampene ca. 5 min. på hver side. Vend de grillede svampe med let hånd i persilladen og server dem straks. |
|
Opskriften er vist 18111 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne