Rib Eyes Roquefort
Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye Indsendt : Red : |
|
|
Rib Eyes:
Brun hurtigt bøfferne på panden og steg dem 1 min. på hver side i lidt smør. Læg bøfferne i et smurt ovnfast fad og fordel osten oven på. Gratinér kødet ved 250°C i 5-6 min. Krydr med salt og peber og lad dem hvile ca. 5 min. Salat: Skyl spinatbladene grundigt og nip stilken af. Bland spinatbladene med brøndkarse, halve cherrytomater samt oliven. Sautér bacon og løgbåde 3-4 min. i olivenolie, tilsæt balsamico eddike og lad det koge ind. Afkøl blandingen lidt og bland den i salaten. Servér salaten til de gratinerede Rib Eyes sammen med persilleflutes og evt. stegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 14825 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne