Rib eye balsamico med urtelasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye Indsendt : Red : |
|
|
Urtelasagne:
Kog lasagnepladerne 8 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af, del hver plade i tre eller stik tre cirkler ud. Sautér champignon i skiver, små squash-tern og hakket løg i olivenolie 2-3 min. Tilsæt flåede tomater og basilikum, smag til med salt og peber. Skær osten i 8 tynde skiver. Læg lasagnepladerne lagvis med urtefyld (først urtefyld, så lasagneplade, urtefyld, ost, lasagneplade, urtefyld, lasagneplade, urtefyld og ost). Bag lasagnen ved 225°C i 15 min. Rib eyes: Brun kødet på begge sider i 1/2 min. ialt på en tør, meget varm pande. Kom lidt olivenolie ved, skru ned for varmen og steg kødet ca. 2 min. på hver side. Krydr med knust hvidløg, salt og peber. Anret Rib eyes på to tallerkener sammen med urtelasagne og lad dem hvile, mens saucen tilberedes. Sauce: Kog panden af med balsamico-eddike. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve. Kom bouillon og oliven ved, kog skyen igennem og jævn evt. med lidt Maizena, rørt ud i vand. Smag til med salt og peber, pisk smørret i. Servér saucen til kødet, pynt evt. med lidt brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 14160 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne