Steak Bananarama
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : |
|
|
Bland de to slags mel i en skål, tilsæt et nip salt, 1 tsk. flormelis og æggehvide. Rør det sammen, og tilsæt derefter lidt vand, så dejen bliver grødagtig.
Steg dejen som en 3-4 mm tyk pandekage på en lille stegepande i lidt ghee. Vend pandekagen, og lad den blive lysebrun i bunden. Vend den ud på bagepapir, og lad den stege færdig og sprød i ovnen i ca. 10 min ved knap 200 grader. Kog linserne møre (ca. 20 min.) i dobbelt så meget vand, med lidt salt, halvdelen af ingefæren skåret i skiver samt lidt hakkede bukkehornsblade og en klat ghee. Sæt en grillpande på komfuret. og lad den blive hed. Skær entrecoten over, så der bliver to mindre bøffer. Pensel grilpanden med lidt ghee og læg bøfferne på. Lad dem grille ca. 3 min. på hver side. Drys med salt og peber. Skær to tynde skiver af stegebananen. Skær på langs, og lad skrællen sidde på. Flæk okra'erne. Pensl begge dele med lidt ghee og læg dem på grillpanden ved siden af bøfferne. Lad grønsagene grille 2-3 min. på hver side. Drys med salt og peber. Anretning: Kom lidt af linserne på en tallerken og læg skiftevis okra, bøf og banan ovenpå. Læg den sprøde kiks øverst. |
|
Opskriften er vist 9568 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne