Marvsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i fedtstoffet og tilsæt vin, peberkorn og timian.
Kog blandingen ind i ca. 20 min. til ca. 1/3.
Si den over i grundsovsen og smag til med tomatpurè.
Lad sovsen koge godt igennem nogle minutter og smag til igen.
Tilsæt oksemarven i små terninger. Sæt sovsen i vandbad og rør i den, men lad den ikke koge.
|
|
Opskriften er vist 8943 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne