Entrecote med bønner og frisk merian
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg dem 3 - 4 minutter på hver side (alt efter hvor rosa man ønsker dem stegt) og lad dem hvile lunt 5 minutter. Blancher bønnerne i kogende let saltet vand i 2 minutter. Hæld dem på en sigte og lad dem dryppe af. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løget indtil det bliver gyldent. Tilsæt bønner og lad dem riste med 2 - 3 minutter. Tilsæt citronsaft, merian, salt og masser af friskkværnet peber. Server til de gode bøffer.
|
|
Opskriften er vist 18630 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2007-06-22 21:30:33 Jeg synes merian har en væmmelig smag i forhold til de andre ingredienser, så jeg vil prøve den uden merian-krydderiet Arne Andreasen - 2005-01-01 01:01:01 Brug et fed hvidløg sammen med løg og bønner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne