Entrecote med bønner og frisk merian

Entrecote med bønner og frisk merian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Entrecote
1 fint snittet løg
250 g.nippet bønner
0.5 citron saft heraf
 frisk merian efter ønske
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg dem 3 - 4 minutter på hver side (alt efter hvor rosa man ønsker dem stegt) og lad dem hvile lunt 5 minutter. Blancher bønnerne i kogende let saltet vand i 2 minutter. Hæld dem på en sigte og lad dem dryppe af. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løget indtil det bliver gyldent. Tilsæt bønner og lad dem riste med 2 - 3 minutter. Tilsæt citronsaft, merian, salt og masser af friskkværnet peber. Server til de gode bøffer.





karakterer:
Opskriften er vist 18630 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-22 21:30:33
Jeg synes merian har en væmmelig smag i forhold til de andre ingredienser, så jeg vil prøve den uden merian-krydderiet

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug et fed hvidløg sammen med løg og bønner