Entrecote á la bordelaise med skalotteløg og rødvinsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg dem ca 4 - 5 minutter på hver side og vend dem undervejs. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter. På den samme pande tilsættes løg der er snittet fra top mod rod og lidt smør. Når de er gyldne tilsættes rødvin. Lad det simre indtil vinen næsten er fordampet. Rør resten af smørret i og smag til med salt og peber. Server til bøfferne, evt med kogte kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 36870 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne