Entrecote á la bordelaise med skalotteløg og rødvinsauce

Entrecote á la bordelaise med skalotteløg og rødvinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
2 stk.Entrecote bøffer
6 stk.pillede skalotteløg
2 dl.rødvin
2 spsk.koldt smør
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg dem ca 4 - 5 minutter på hver side og vend dem undervejs. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter. På den samme pande tilsættes løg der er snittet fra top mod rod og lidt smør. Når de er gyldne tilsættes rødvin. Lad det simre indtil vinen næsten er fordampet. Rør resten af smørret i og smag til med salt og peber. Server til bøfferne, evt med kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 36870 gange,
og udskrevet 803 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu