Stegt entrecote med sauce af peberfrugt og kapers
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Tag det af panden og lad det hvile indpakket i 5 minutter. Kom peberfrugt i en gryde med kapers og fond. Kog det igennem og tilsæt plukket koriander. Smag til med salt og peber. Server til kødet evt. med kogte nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 14504 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-08 12:35:11 der skulle være til flere personer! så dårlig ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne