Entrecote med sauce Parisienne
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
Bøffer:
Steg bøfferne ved høj varme ca. 3 min. på hver side. Servér f.eks. med blandede grønne salater vendt i en god olie-/eddikedressing. En god bøf skal altid steges ved høj varme, så den kødsaft, der siver ud, brænder væk i stedet for at koge. Olivenolie og smør er noget af det bed-ste at stege i, fordi det netop kan klare en meget høj varme uden at branke. Sauce Parisienne: Æggeblommerne røres med salt i blender eller foodprocessor. Hvidvinseddike, citronsaft og dijonsennep røres med. Tilsæt olien i en fin, tynd stråle, til saucen er tyk og luftig. Hak løg, hvidløg og persille og vend det i cremen med den grove sen-nep. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Ovnstegte kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i grove både. Krydres med havsalt og friskkværnet peber og vendes med olivenolie. Steges på bagepapir i en bradepande ca. 1 time ved 180°. Krydres evt. med timian, basilikum eller lign. Smør et ovnfast fad med olivenolie og krydr med havsalt og friskkværnet peber. Løgene deles på langs, men pilles ikke. Fjern kun det yderste af roden, så løget stadig hænger sammen. Lægges i fadet med skærefladen nedad. Tomaterne deles, lægges med skærefladen opad og krydres med havsalt og friskkværnet peber. Bages ca. 45 min. ved 200°. |
|
Opskriften er vist 16965 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne