L'entrecôte Beaujolaise
Hovedingrediens : Oksekød - Entrecotestykke Indsendt : |
|
|
Skær entrecôten i så mange stykker som nødvendig. Krydr skiverne og gril dem efter behag på en varm pande med smør. Fjern entrecôterne og læg dem på et fad.
I smørret som er tilbage på panden, tilsættes det finhakkede skalotteløg, hele peberkorn, persille, timian, laurbær og selleri. Tilsæt Beaujolais vin (3 gange så meget som den mængde sauce man vil opnå). Lad det reducere til 2/3 del og bland til sidst med blødgjort smør. Tilsæt lidt hakket hvidløg, lidt Cognac og monter til sidst med lidt smør. Saucen må ikke koges op. Hæld saucen gennem en si. Placer nogle skiver marv på kødet og masker med saucen. |
|
Opskriften er vist 13893 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne