Fragilité lagkage med chokoladeskum
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 68533 gange,
og udskrevet 2943 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer jtn - 2011-05-28 21:04:17 Må sig jer g blev skuffet her, bundene er ikke sprøde og cremen for flydende og alt for tung M - 2009-07-02 08:24:23 Den skal prøves. Tror dog det bliver med en jordbær eller hindbær creme istedet for:) Så er den ikke så tung i sommervarmen Mathilde - 2009-06-06 12:28:29 Super god, men en rigtig fragelite skal altså laves med kaffe skum! Per - 2009-05-02 17:13:45 Hvis chokoladeskumet er blevet for tyndt så kan det piskes stift igen. Anja - 2008-01-11 14:09:10 Der skal 200 g sukker i, og ingen mel, så bliver den sprød!!! Mejohka - 2007-12-10 17:14:04 Super lækker dessert, men havde også problemer med sprødheden. Hvis man synes den er for tung kan man lave en appelsim salat/sauce til...Perfekt sofie - 2007-07-25 10:56:55 bundene skal bages længere tid ved lavere varme, så bliver de sprøde Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Det er en lækker men meget tung dessert. ADA - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk fragilité - men lidt vanskelig at få sprød. Chokoladecremen er simpelthen så lækker og kan sagtens bruges til andre desserter. GB - 2005-01-01 01:01:01 Den absolut bedste fragilité jeg har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne