Entrecote med vinsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : |
|
|
Kog rødvin, pillede løg, champignons, laurbærblad og timian i en gryde i ca. 10 min. under låg.
Smelt smørret i gryden, drys melet i og pisk det sammen. Spæd med rødvinssky og bouillon. Kog saucen 3 min og tilsæt fløde, salt og peber. Server med ristede champignons, bønner og ovnstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 18084 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 God og meget nem mad, enkelt og lige til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne