Entrecôte med kartoffel-galetter og rødvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
Kartoffel-galetter:
Bland kartofler, ost og persille i en skål. Læg blandingen i 10 små toppe på en plade med bagepapir - og tryk dem flade og helt tynde. Dryp lidt olie over og krydr med friskkværnet peber. Bag dem 8-10 minutter ved 250 grader C og tag dem af bagepapiret, så snart de er færdige. Entrecôtes: Smelt smørret på en pande og steg kødet ca. 3 min. på hver side ved kraftig varme. Tag det af panden og krydr med salt og friskkværnet peber. Dæk entrecôterne med alufolie og lad dem hvile 5-10 min. Sauce: Kom svampene på panden og svits dem i stegeskyen ca. 3 min. Tilføj evt. lidt ekstra smør. Tilsæt creme fraiche og rødvin, bring saucen op mod kogepunktet under omrøring. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 27321 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer EverH - 2013-02-08 12:53:51 Lyder godt med de kartofler, vil jeg prøve i aften, men du nævner persille i opskriften men ikke i ingrediens-listen....forglemmelse? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne