Letsaltet kalkun med krydder-rodurter

Letsaltet kalkun med krydder-rodurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalkunbryst, skåret i grove tern
2 spsk.salt
1 spsk.sukker
 
 Lage:
1.5 pilsner
1-2 kryddernelliker
1 laurbærblad
1 tsk.timian
10 hvide peberkorn
1 tsk.hvidvinseddike
2 spsk.sukker
 
 Grøntsager:
1 pastinak eller persille
0.25 Savoykål
1 broccolikvist
2 gulerødder
 
 
 
Opskrift:
Dagen før:
Bland salt og sukker. Gnid kødet med blandingen, og lad det trække natten over i køleskabet. Bland ingredienserne til lagen, kog den op, og stil også den i køleskabet.

Næste dag tages kødet op. Lad det afdryppe på et stykke køkkenrulle, og sigt lagen.

Skær alle grøntsagerne i grove tern. Kom lagen i en gryde eller sauterpande, kog grøntsagerne 6-8 min. heri. Kom kødet i. Læg låg på, og kog det op. Lad det koge i 2 min., og tag gryden fra varmen. Kød og grøntsager skal herefter trække i ca. 8 min. Smag til med salt og peber.

Serveres med Kartoffelmos med variationer.





karakterer:
Opskriften er vist 8642 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu