Letsaltet kalkun med krydder-rodurter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Dagen før:
Bland salt og sukker. Gnid kødet med blandingen, og lad det trække natten over i køleskabet. Bland ingredienserne til lagen, kog den op, og stil også den i køleskabet. Næste dag tages kødet op. Lad det afdryppe på et stykke køkkenrulle, og sigt lagen. Skær alle grøntsagerne i grove tern. Kom lagen i en gryde eller sauterpande, kog grøntsagerne 6-8 min. heri. Kom kødet i. Læg låg på, og kog det op. Lad det koge i 2 min., og tag gryden fra varmen. Kød og grøntsager skal herefter trække i ca. 8 min. Smag til med salt og peber. Serveres med Kartoffelmos med variationer. |
|
Opskriften er vist 8642 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne