Kalkun med pikant

Kalkun med pikant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun med pikant, billede 4 Kalkun med pikant, billede 1 Kalkun med pikant, billede 2 Kalkun med pikant, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.helbladet dybfrossen spinat
500 porrer i skiver
 salt
2.5 dl.Kaffefløde 9%
 
800 g.Kalkunbryst
1 pk.pikantost med krydderurter
2-3 fedhvidløg
 Santa Maria "Texas Hot"
 salt
Opskrift:
Optø spinaten i en si, og fordel den i bunden af et ildfast fad. Porrer skæres i ringe, og lægges ovenpå spinaten.

Kalkunbrystet brunes på begge sider, og krydres med salt & peber. Skær nogle dybe revner på tværs af brystet, med ca. 5 cm. mellemrum, og fyld disse op med pikantost. Presset hvidløg smørers over kødet, som til slut drysses med Santa Maria "Texas Hot" (pas på det er stærkt).

Brystet lægges ovenpå spinat/porrerne, og fløden hældes ved.

Stilles i ovnen ca. 45-60 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Tilbehør:
Pasta/ris & flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 68460 gange,
og udskrevet 1798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-04 12:08:10
undlad texas hot og svøp den i bacon sever små nye kogtekartofler vendt i smør på panden og en god tomatsalat og en brokolisalat er også rigtig god til og en god yougurt dressing med friske krydderurter prøv det er bare himmelsk

  -   2008-07-07 22:17:19
Havde lidt problemer med at finde texas hot, men mener nu det er den der heder texas krydderi, det er på glas lige som f.eks. salt og peber fra Santa Maria

  -   2005-01-01 01:01:01
der kunne godt ha blevet tilført lidt dressing

  -   2005-01-01 01:01:01
Himmel god opskrift. Den smager vidunderligt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kødet kan med fordel også pakkes ind i bacon inden det kommes i ovnen!!!