Irsk stuvning (Kalkun)
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
|
|
Kog gulerødder og majroer i bouillon ca. 10 min. Skær kødet i terninger og kog med i gryden, samt med kålen i ca. 10 min. mere. Krydr med timian, salt og peber samt hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 18981 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer AD - 2008-10-17 12:41:09 Meen et skvat kaffefløde er ikke af vejen..for at det kan kaldes stuvning må det næsten laves i en opbagtsovs eller jævnes med fløde (fløde stuvning) ellers kan det vel næppe kaldes stuvning? Denne opskrift er klart overset. Jeg elsker den en rigtig efterårs opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne