Struds og broccoli i sur-sød sauce 02

Struds og broccoli i sur-sød sauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
170 g.strudsefilet i strimler
 
 Marinade:
0.25 dl.sojasauce
1 fedhakket hvidløg
1 tsk.finthakket frisk ingefær
200 g.broccoli
100 g.gulerødder
 
 sauce:
0.25 dl.vand/bouillon
 citronsaft
2 spsk.konc. tomatpuré
0.25 dl.eddike
3 tsk.majsstivelse
 sødemiddel
 
Opskrift:
Rør marinaden sammen og lad kødet trække fra 1/2-2 timer i den.

Del broccolien i små buketter og broccolistilk og gulerødder i tynde skiver på skrå. Giv ingredienserne til den sur-søde sauce et opkog og smag til med salt og peber. Steg kød og marinade i en hed wok eller stegegryde et par minutter. Tag kødet op og steg broccoli og gulerødder 4-5 min. Tilsæt kød og sauce og varm retten igennem.

Server 75 g kogte ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 5764 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu