|
170 |
gram |
Torskerogn, frisk170 gram Torskerogn, frisk
|
0.5 |
dl. |
Eddike0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Laurbærblade1 Laurbærblade
|
5 |
|
Peberkorn, sorte5 Peberkorn, sorte
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
2 |
spsk. |
A382 spsk. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.
Det er en mild form for yoghurt/ymer.
|
20 |
gram |
Mayonnaise20 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Løg, fintrevet1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
tsk. |
Citronsaft, friskpresset2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber, sort, knust Peber, sort, knust
|
|
|
|
|
|
Rugbrød. fuldkorn Rugbrød. fuldkorn 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
|
|
|
Hovedsalat Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
|
|
|
Karse. frisk Karse. frisk
|
|
|
Rød peberfrugt Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
|
|
Radise Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
|
|
|
Tomater, friske Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
| |
Rognen skylles og pakkes ind i Alufolie eller madpapir Rognen lægges i en gryde og dækkes med vand Krydderier, salt og eddike tilsættes Vandet bringes langsomt i kog Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen Rognen tages op, folien fjernes og rognen afkøles
Pil hinderne af den kogte afkølede torskerogn og kom den i en skål.
Rør torskerognen med A38, mayonnaisen, revet løg og citronsaft.
Smag til med salt og peber.
Fordel salaten på 2 stykker rugbrød som er belagt med salatblade.
Pynt med rigelig findelte grøntsager.
|