Lynstegt kalkun

Lynstegt kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lilleSavoykål
1 rød peber
4 forårsløg eller 1 porre
250 g.champignon
300 g.kalkunsmåkød eller schnitzler skæret i strimler
2 spsk.olie
3 spsk.sojasauce
2 spsk.citronsaft
1 tsk.brun farin eller sukker
2 dl.hønsebouillon (vand + terning)
100 g.bønnespirer
 løse ris
 
Opskrift:
Kålen snittes i lange tynde strimler. Peberfrugten skæres i strimler. Forårsløgene snittes. Champignonerne skæres i kvarte. En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk olie kommes i. Grønsagerne lynsteges 3-4 min og tages op. 1 spsk olie kommes i gryden. Kødet lynsteges 34- min. Soyasauce, citronsaft, farin og bouillon tilsættes. Grønsagerne, også bønnespirerne, kommes i gryden og varmes igennem. Servér med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9340 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu