Lynstegt kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Kålen snittes i lange tynde strimler. Peberfrugten skæres i strimler. Forårsløgene snittes. Champignonerne skæres i kvarte.
En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk olie kommes i. Grønsagerne lynsteges 3-4 min og tages op.
1 spsk olie kommes i gryden. Kødet lynsteges 34- min. Soyasauce, citronsaft, farin og bouillon tilsættes.
Grønsagerne, også bønnespirerne, kommes i gryden og varmes igennem.
Servér med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 9340 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne