Tacchino Tonnato (Kalkun i tunsauce)

Tacchino Tonnato (Kalkun i tunsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.kalkunbryst
1-2 fedhvidløg
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
1 dl.vand
 timian
 
1 ds.tun naturel
75 g.mayonnaise
½ dl.kalkunsky
 salt
 peber
2 tomater
 
Opskrift:
Stik nogle små lommer i kalkunbrystet og spæk det med små stykker hvidløg. Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i olien. Dæmp varmen og hæld vand ved. Tilsæt timian og lad kalkunen småsnurre 25.30 min., afhængig af brystets tykkelse, det skal kun lige være gennemstegt.

Pak kødet i alufolie og lad det køle af.

Si suppen og gem ca. ½ dl. Hæld væden fra tunen. Rør mayonnaise og tun ensartet med håndmixer og tilsæt suppe, til konsistensen er let flydende. Smag til med salt og peber.

Skær kalkunbrystet i tynde skiver og læg dem tæt taglagt på et fad. Hæld saucen over og pynt med små tomatsnitter.





karakterer:
Opskriften er vist 14647 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu