Tacchino Tonnato (Kalkun i tunsauce)
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Stik nogle små lommer i kalkunbrystet og spæk det med små stykker hvidløg. Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i olien. Dæmp varmen og hæld vand ved. Tilsæt timian og lad kalkunen småsnurre 25.30 min., afhængig af brystets tykkelse, det skal kun lige være gennemstegt.
Pak kødet i alufolie og lad det køle af. Si suppen og gem ca. ½ dl. Hæld væden fra tunen. Rør mayonnaise og tun ensartet med håndmixer og tilsæt suppe, til konsistensen er let flydende. Smag til med salt og peber. Skær kalkunbrystet i tynde skiver og læg dem tæt taglagt på et fad. Hæld saucen over og pynt med små tomatsnitter. |
|
Opskriften er vist 14647 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne