Kalkun-dolmere

Kalkun-dolmere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
2 skiverlyst brød uden skorpe
 dl.mælk
 salt
 peber
2 æg
1 spsk.hk. friske estragonblade
1 stortspidskål/Savoykål
5 dl.hønsebouillon
1 dl.cremefraiche 38%
1-2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 dijonsennep
 
Opskrift:
Rør kalkunkødet med salt, peber og æg og tilsæt mælk og brød. Rør farsen godt igennem. Tilsæt estragonbladene. Blanchér kålhovedet i kogende letsaltet vand. Træk bladene af et ad gangen. Læg en skefuld fars på hvert blad og pak det sammen. Læg dem i en sautérpande, hæld bouillon ved og lad det simre under låg ca. 15 min. Tag dolmerne op, kog saucen igennem med creme fraiche og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber samt sennep. Servér med dijonsauce og kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9305 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu