Kalkun-dolmere
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kalkunkødet med salt, peber og æg og tilsæt mælk og brød. Rør farsen godt igennem. Tilsæt estragonbladene.
Blanchér kålhovedet i kogende letsaltet vand. Træk bladene af et ad gangen. Læg en skefuld fars på hvert blad og pak det sammen. Læg dem i en sautérpande, hæld bouillon ved og lad det simre under låg ca. 15 min. Tag dolmerne op, kog saucen igennem med creme fraiche og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber samt sennep.
Servér med dijonsauce og kartofler eller ris.
|
|
Opskriften er vist 9305 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne