Kalkun og grønsager i wok
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kalkunkødet i terninger på ca. 2 cm. Læg dem i en skål og bland dem med reven ingefær, presset hvidløg, karry og halvdelen af kokosmælken.
Rist de hakkede jordnødder på en tør pande. Rens porren og skær den i strimler på langs. Del broccolien i små buketter. Skær peberfrugtkødet i små tern. Steg kødet i halvdelen af olien i en wok over stærk varme. Tag kødetdet op af wokken. Steg grønsagerne i resten af olien i wokken under konstant omrøring. Tilsæt det stegte kød, jordnøddesmør, fond og resten af kokosmælken og lad det koge igennem under omrøring. Drys med de ristede, hakkede jordnødder og server straks. |
|
Opskriften er vist 86439 gange,
og udskrevet 2361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (87 stemmer) |
|
Kommentarer Hektor - 2010-02-02 17:20:14 Min svigerdatter lavede den til mig da jeg besøgte dem. Uha det var bare godt. anonym - 2008-06-15 21:06:25 Jeg kom også 5-6 babymajs i (skåret i ca tre dele), samt et par skefulde soya og sød chilli sovs. Til sidst rørte den endelige wok blandnings sammen med 125g kogte nudler, så disse også blev lidt sprøde, det blev helt vildt godt!!! Super opskrift. Brugte forresten kylling i stedet for kalkun. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne