Kylling i chilisauce med cashewnødder

Kylling i chilisauce med cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
280 gramkyllingebryst filet
 
1 æggehvide
½ spsk.majsstivelse
0.5 tsk.salt
 
250 grambroccoli
3 forårsløg
1 rød peberfrugt
 
2 tsk.majsstivelse
 spsk.sake eller sherry
1 spsk.sojasauce
1 dl.hønsebouillon
0.5 tsk.sambal oelek
2 spsk.olie
1 spsk.fint revet ingefær
2 fedhakket hvidløg
40 gramristede saltede cashewnødder
200 gramsukkerærter
 
 Tilbehør:
240 gramjasmin ris
 
Opskrift:
Kyllingefileten skæres i tern på 1 x 1 cm. Æggehviden, lidt vand og ½ spsk. majsstivelse piskes sammen. Salt tilsættes. Kødet vendes i æggehvide blandingen.

Broccoli plukkes i små buketter. Forårsløgene skæres på skrå i ca. 1 cm. tykke skiver. Peberfrugten skæres i tern. Pisk majsstivelse, sake (sherry) sojasauce, bouillon og sambal olek sammen i en skål.

Halvdelen af olien varmes på panden. Kyllingen steger ca. 4 minutter og fjernes fra panden. ½ spsk. olie kommes på panden. Ingefær, hvidløg og broccoli steges et par minutter og fjernes fra panden.

Resten af olien varmes på panden. Forårsløg og peberfrugt svitses et par minutter. Kyllingekød, broccoli, sukkerærter og sauceblandingen tilsættes og retten bringes i kog. Cashewnødder blandes i retten – som serveres med dampende varme ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13890 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu