Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Det nederste stykke af broccoliroden skæres fra. Roden skæres i tynde skiver. Resten af broccolien skæres i skiver på langs. Løget skæres i tynde ringe. Afdryppede bønner, broccoli og løg blandes i en skål.
Dressingen piskes sammen og vendes i skålen. Salaten nippes og blandes i. Æggene skæres i både og lægges på salaten. Som tilbehør serveres ristet brød. |
|
Opskriften er vist 17672 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne