Rustik farsbrød med dampet broccoli og pastasløjfer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Bland kødet med løg, hvidløg, ost og champignon, rustikt eller mere ensartet. Form farsbrødet med bagepapir og læg det i ildfast fad. Bag det først 20 minutter ved. 190 grader. Hæld væsken fra og bag videre ca. 10-15 minutter. Hæld igen fedtet fra inden servering.
Damp broccoli og kog pasta i letsaltet vand. |
|
Opskriften er vist 13173 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-03 11:38:13 ikke lige min smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne