Kyllingetærte med broccoli

Kyllingetærte med broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kyllingetærte med broccoli, billede 4 Kyllingetærte med broccoli, billede 1 Kyllingetærte med broccoli, billede 2 Kyllingetærte med broccoli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
500 gram Kyllingekød, kogt
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
150 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Kom melet i en skål, skær fedtstoffet i tern og findele det i melet. Tilsæt salt og kvark og ælt dejen sammen. Lag dejen hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.

Fyld:
Skær kyllingekødet i små tern. Del broccolien i små buketter. Gør porren i stand og skær den i strimler. Svits porrer og broccoli i fedtstoffet. Skær peberfrugten i tern.

Rul dejen ud. Beklæd tærteform ca. 27 cm i diameter med den og prik bunden med en gaffel.
Bag tærtebunden på en rist i bunden af en 200 grader C varm ovn i ca. 15 minutter. I varmluftsovn ved 175 grader C ca. i 20 minutter.

Læg grønsager i bunden, og kyllingen herover.
Pisk æggene sammen med mælk, kvark, salt og peber. Hæld æggemassen i formen.
Drys osten over.

Bag tærten på en rist midt i en 200 grader C varm ovn 30 minutter. I varmluftsovn ved 175 grader C ca. 35 minutter.

Server tærten varm med skiver af tomater eller peberfrugt.





karakterer:
Opskriften er vist 275826 gange,
og udskrevet 7664 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12831 (3055 kcal)
KJ pr. Pers. 6415 (1527 kcal)
Vægt ialt 2139 gram
Vægt pr. Pers. 1069 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 599 KJ (142 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-21 10:26:01
Jeg brugte stegt kalkunkød i stedet for kogt kylling, og 3 æg samt 200 gr. fromage frais i stedet for 5 æg og mælk. Det var rigtig godt. Bodil

  -   2015-04-05 13:35:36
Hej. Har lige et spørgsmål, vi har lige prøvet at lave broccoli og kylling tærten. Vi oplevede at der var utrolig meget væske i bunden, hvilket gjorde at bunden blev meget blød og var næsten gået i opløsning. Kan det være væske fra porrerne og broccolien? Håber der er nogen der kan give mig et svar. Med venlig hilsen Michael

  -   2013-10-11 13:22:09
10/10-13 Rigtig god

  -   2013-10-05 19:53:26
Denne her tærte smager extremt godt

  -   2012-02-20 09:40:51
Jeg synes at selve tærtedejen er virkelig go, men jeg laver også mit egnet fyld da jeg synes der er alt for meeget til tærtn ellers :)

  -   2012-02-19 20:15:55
Jeg bruger denne opskrifts ingredienser, men jeg har dog min egen version - bruger en form der er oval med højere kant (hvilket gør den bliver rigtig lækker i forhold til højden) Der er ingen problemer i forhold til for meget fyld eller andet, da jeg fylder i til jeg synes det er godt - går ikke efter opskriftens mål mht grøntsagerne - selve væden passer rigtig godt! Men osten lægger jeg dog altid på efter væden er blevet en smule fast, ellers når osten at blive alt for mørk! Så tag den på gefühl mennesker :-)

  -   2011-12-04 18:35:29
Utrolig lækker tærte. Jeg bruger dog creme fraiche i stedet for Kvark, da de ikke har Kvark i vores lokale supermarked, og det fungerer også fint. Jeg syntes dog ikke, at der er for meget fyld.

  -   2009-07-07 17:18:34
Til 2 tærter eller 2 personer?

  -   2009-02-19 19:04:38
En rigtig god tærte, men sandt nok for meget fyld:)

  -   2009-02-09 17:16:20
Der er alt for meget fyld til dejen,og det kan ikke være i tærtefadet, der står det er til 2 personer ?