Terrine med spinat og broccoli
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Mikrobølgeovn:
Fordel spinat og øvrige ingredienser i 3 fade (à ca 1 1/2 liter). Dæk fadene løst med plastfilm. Et fad ad gangen i mikrobølgeovnen: ca 15 min. ved fuld effekt. Hæld spinaten i en sigte - ad 3 gange - og pres den fri for vand. Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Pisk æg og mornaysauce sammen. Tilsæt løg og krydderier. Fordel halvdelen af spinaten i bunden af 2 smurte, ovnfaste forme ( à ca 2 liter ). Læg herpå broccoli i et jævnt lag. Hæld æggeblaningen over grønsagerne og slut med resten af spinaten. Bank formene let mod bordpladen og bag dem midt i ovnen. Stil terrinerne tildækket i køleskabet 12 - 24 timer. Bagetid: Ca. 1 1/2 time ved 175°. |
|
Opskriften er vist 11876 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Luise - 2005-01-01 01:01:01 smager godt med en rød dressing til, og lidt salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne